image
 |  0 5 Березня 2018 | 17:03

Депутатів Данильчука та Булу викликали на теледебати

Ключових депутатів скандальної сесії Луцькради запрошують на прямий ефір відомого політичного ток-шоу «Протилежний погляд».
Про це написав продюсер шоу Тарас Шкітер на своїй сторінці у Фейсбуці.
«Як продюсер суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE запрошую Павла Данильчука і Сергія Булу, ключових осіб конфлікту найскандальнішої сесії за всю історію Луцькради, яка викликала неабиякий суспільний резонанс, у прямий ефір головного на Волині ток-шоу», - йдеться у дописі.
Черговий випуск ток-шоу відбудеться 9 березня о 17:30 на телеканалі «Нова Волинь».
Нагадаємо, на сесію винесли питання про виділення майже двох гектарів землі під забудову на вулиці Рівненській, 119 для ТОВ «Житловий квартал». Раніше повідомлялося, що підприємство «Житловий квартал» належить людині, близькій до нинішнього заступника міського голови Костянтина Петрочука.
Читайте також: У міськраді діє правило: є думка більшості, інші думки – неправильні, – Микола Федік
Депутати, які перебувають в опозиції до «проукропівської» більшості, заявили, що це – «дерибан», адже землю хотіли віддати забудовнику безоплатно.
Під час голосування за скандальне питання № 66, яким рада віддала в оренду землю на вулиці Рівненській, у залі виникла сутичка між депутатами, муніципальною вартою і невідомими чоловіками у спортивній формі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити