image
 |  4 5 Березня 2018 | 09:01

«Коли тата вже не стало, я відчула, що хочу спробувати і почала співати», - дочка Хурсенка на «Голосі країни»

Дочка відомого луцького композитора та співака В'ячеслава Хурсенка Марія взяла участь у пісенному шоу «Голос країни-8» на телеканалі «1+1».
Дівчина виконала пісню батька під назвою «На острові чекання».
За словами Марії, вона прийшла на відбір конкурсу для того, щоб продовжити шлях батька та подарувати його композиціям нове життя.
Після сліпого прослуховування до учасниці повернулося три тренери: ДжамалаПотап та Сергій Бабкін.
Марія Хурсенко зазначила, що батько не хотів, щоб вона продовжувала його шлях.
"Він, напевно, знав, наскільки це важко і оберігав мене від цього. Коли тата вже не стало, я відчула, що хочу спробувати і почала співати", - зазначила дівчина.
"Мені сподобалося, як ви почали. Голос спочатку не хотіли показувати. Ви все зрежисували таким чином, що у фіналі тільки відкрили його. Це мене захопило", - зазначила Джамала.
Дівчина вибрала собі тренером Сергія Бабкіна. Співак зазначив, що на концерті у Луцьку  виконував пісню її батька, тому матиме за честь працювати з його донькою.
Довідково:
В'ячеслав Хурсенко - відомий український композитор та співак. Він написав такі відомі пісні: "Соколята", "Панує ніч", "Dіра.Надія. Любов", "Я тебе розлюбив" та інші.
В'ячеслав Хурсенко переїхав до Луцька в юності, тут закінчив музичну школу та училище. За фахом чоловік - фельдшер-акушер.
Відомим, як співак В'ячеслав Хурсенко став завдяки участі в фестивалі "Оберіг". Згодом його пісні неодноразово звучали у відомих фільмах та на українських фестивалях.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити