image
 |  0 5 Березня 2018 | 16:25

Крисін вийшов із суду: його зустріли плювками і копняками (ФОТО)

Юрія Крисіна, звинувачуваного у катуванні журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія, зустріли на виході з Дарницького райсуду Києва обурені націоналісти.
Про це 05 беpезня 2018 року повідомляє кореспондент сайту «Українська правда».
 Юрій Крисін таки наважився залишити будівлю суду, де у понеділок слухалася справа за обвинуваченням його в катуванні журналіста.
 У супроводі поліцейських він вийшов з суду, але активісти влаштували йому так званий коридор ганьби. Вони били і обпльовували його.
 Зрештою побитому Крисіну вдалося добігти до автобусної зупинки і поїхати геть.
 Як відомо, раніше в понеділок Дарницький райсуд Києва переніс на середину березня розгляд справи за обвинуваченням Крисіна у катуваннях.
Після закінчення засідання Крисін довго не виходив з будівлі, оскільки боявся розправи націоналістів, які чекали на нього ззовні.
22 грудня 2017 року Шевченківський райсуд Києва засудив Юрія Крисіна до 4 років позбавлення волі умовно за причетність до вбивства журналіста газети «Вести» В'ячеслава Веремія. Крисіна вважають організатором молодиків, які за гроші переслідували й били «майданівців» на початку 2014 року.
На це рішення подали апеляцію – скарги прокурора та потерпілих на вирок Крисіну мали розглядати об 11:00 1 березня.
26 лютого активісти та добровольці прийшли у дитяче відділення Інституту серця у Києві, де, як з'ясувалось, перебуває Крисін.
Там співучасника убивства Веремія облили зеленкою.
Активісти вважають, що Крисін ліг у лікарню, щоб уникнути участі в апеляційному розгляді.
Міністерство охорони здоров'я закликало керівництво Інституту серця пояснити, чому Крисін перебуває у дитячому відділенні Інституту.
1 березня Крисін не з'явився до Апеляційного суду. Розгляд скарг прокурора та потерпілих на вирок Крисіну перенесли на 19 березня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити