image
 |  2 5 Березня 2018 | 15:08

На Ковельщині злодій обікрав відділення пошти

Вчора в селі Мельниця Ковельського району зловмисник викрав із приміщення місцевого поштового відділення продукти харчування та пошкодив сейф.
Про це 05 беpезня 2018 року повідомили у Ковельському відділі поліції Волинської області.
Поліцейські оперативно встановили особу злодія. За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, відкрили кримінальне провадження.
До Ковельського відділу поліції звернулася керівник відділення зв’язку села Мельниця Ковельського району. Вона повідомила про крадіжку продуктів харчування із відділення пошти.
Поліцейські з‘ясували, що 30-річний місцевий мешканець розбив вікно в приміщенні пошти, викрав продукти харчування та пошкодив сейф. Сума збитків 1,6 тис. грн.. Викрадені продукти харчування вилучено за місцем проживання чоловіка.
Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити