image
 |  2 5 Березня 2018 | 19:33

У луцькій маршрутці №251 без попередження підвищили вартість проїзду

У приміській маршрутці №251, яка їздить у села Забороль та Підгайці, підняли вартість проїзду. Мешканці сіл обурені раптовим підвищенням тарифів.
Жителька села Підгайці Луцького району Марія розповідає, що віднедавна проїзд у підгаєцькій маршрутці №251 подорожчав на одну гривню. Так, якщо раніше пасажири платили 5 гривень за проїзд, то тепер платять 6 гривень.
«Нам ніхто не сказав про те, що будуть піднімати вартість проїзду. Зайшла в маршрутку, кинула п’ять гривень, а водій кричить, що тепер проїзд підняли», - каже пані Марія.
Жінка каже, що підвищили й вартість дитячого квитка. Відтепер діти віком від 6 до 14 років платитимуть 2 гривні за проїзд замість однієї.
Директор департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА Іван Мирка повідомив, що перевізник самостійно встановив вартість проїзду, згідно з своїми розрахунками.
«ОДА не узгоджує, не погоджує і не регулює тарифи на перевезення. Напередодні перевізник лише повідомив департамент про підняття тарифу», - прокоментував чиновник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити