image
 |  2 5 Березня 2018 | 16:42

Український олігарх влаштував розкішну вечірку у Франції під гімн України, – ЗМІ (ВІДЕО)

Позаштатний радник Президента України Петра Порошенко, власник аграрної корпорації «Миронівський хлібопродукт» (МХП) Юрій Косюк влаштував запальну вечірку на одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу Куршевель (Франція).
Про це 05 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Українські Новини» з посиланням на веб-сайт «24 каналу» і на заяву активістів спільноти «Євромайдан – EuroMaydan» у соціальній мережі Facebook.
[embed]https://www.facebook.com/EuroMaydan/videos/1611186165644381/[/embed]
На одному з найдорожчих гірськолижних курортів світу – Куршевель (Courchevel) на висоті 1 850 м у ресторані La Mangeori весь зал співає гімн України разом з простим працівником птахофабрики Юрієм Косюком і запиває це все його замовленням Dom Peregnon по 1 200 євро за пляшку, – йдеться к повідомленні.

Інформацію про елітний алкоголь можна знайти на сайті для подорожей TripAdvisor, де в профілі ресторану La Mangeori опубліковано фото алкогольного меню. Згідно з прейскурантом, шампанське Dom Peregnion 2005 року випуску дійсно коштує 1 200 євро за пляшку.
За словами активістів, під час відпочинку в ресторані La Mangeori позаштатний радник Президента України замовив понад 50 пляшок шампанського Dom Peregnion, а це близько 60 тис. євро.
Крім того, в Інтернеті була опублікована відеозапис з вечірки, де Юрій Косюк співав гімн України, який грав у ресторані.
Довідка
Юрій Косюк – український підприємець, який є позаштатним радником Петра Порошенка, власником контрольного пакета акцій компанії та директором «MHP S. A», а також власником аграрної компанії «Миронівський хлібопродукт». Раніше очолював Адміністрацію Президента України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити