image
 |  2 6 Березня 2018 | 15:57

Порошенко затвердив санкції проти чотирьох банків із російським капіталом

Президент України Петро Порошенко затвердив санкції проти чотирьох банків щодо запобігання виведенню капіталів за межі України.
Про це 06 беpезня 2018 року повідомляє сайт «РБК-Україна».
Про це йдеться у повідомленні на сайті глави держави.
Президент Петро Порошенко підписав указ № 57/2018, яким увів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2018 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, санкції вводяться строком на один рік.
Санкції у вигляді запобігання виведенню капіталів за межі України на користь пов’язаних із банками осіб застосовуються до Публічного акціонерного товариства «Сбербанк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк», ПАТ «ВТБ Банк» та ПАТ «БМ Банк», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення ухвалено відповідно до статті 5 Закону України «Про санкції» та на підтримку пропозиції Національного банку України.
Нагадаємо, 1 березня Рада національної безпеки і оборони України (РНБО) продовжила дії санкцій щодо банків з російським капіталом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити