image
 |  2 6 Березня 2018 | 16:34

У Британії госпіталізували поліцейських, які розслідували отруєння екс-розвідника РФ Скрипаля

У Великій Британії госпіталізували двох поліцейських, які розслідували справу отруєння екс-співробітника російської розвідки Сергія Скрипаля.
Про це 06 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Громадське».
Як повідомив журналіст ВВС Тому Сімондс в Twitter, обидва поліцейських мають ті ж симптоми, що і отруєні Скрипаль з дочкою: свербіж в очах і проблеми з диханням. Пізніше він також уточнив, що один зі співробітників поліції все ще залишається в лікарні.
Раніше глава МЗС Британії Борис Джонсон попередив РФ про можливі санкції, якщо буде доведено причетність Москви до отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля.
Нагадаємо, у Великій Британії з важким отруєнням потрапив до лікарні 66-річний громадянин Росії Сергій Скрипаль.
Інцидент з отруєнням Скрипаля стався 4 березня в місті Солсбері, приблизно о 16:15 (14:15 за Києвом). Скрипаль разом з жінкою ж перебував в торговому центрі Maltings. Ймовірно, з ним була його донька.
Спочатку парі стало погано, потім їх госпіталізували з серйозним отруєнням невідомою речовиною. Медики припускають, що колишнього шпигуна отруїли фентанілом — потужним опіоїдним анальгетиком.
Сергій Скрипаль перебуває у відділенні інтенсивної терапії у критичному стані.
У Кремлі заявили, що не знають про причини інциденту з колишнім працівником російської розвідки.
Колишній розвідник Сергій Скрипаль, якого госпіталізували з отруєнням у Великій Британії, нещодавно звертався в поліцію.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити