image
 |  4 7 Березня 2018 | 15:40

Для української армії підготували партію танків Т-84

В Харкові готують чергову партію основних бойових танків Т-84 для передачі до Збройних Сил України.
Про це 07 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Gazeta.ua».
Роботи, які проводять харківські підприємства, направлені на ремонт та модернізацію бойових машин, повідомляють в Укроборонпромі.
Для цього ДП «Завод ім. Малишева» провів ремонт чергової партії Т-84.
Бойові машини пройшли процедури перевірки, відновлення або повної заміни всіх основних вузлів та агрегатів. Після цього танки були направлені на «ХКМБ ім. Морозова», де зараз проходять модернізацію. На Т-84 проводиться заміна електронних систем, в тому числі, встановлюються цифрові захищенні радіостанції. Також значну модернізацію проходить прицільний комплекс.
Після проведення всіх робіт партія Т-84 буде направлена на випробування, які будуть проходити у присутності представників МіноборониПісля проведення всіх робіт партія Т-84 буде направлена на випробування, які будуть проходити у присутності представників Міноборони
Після проведення всіх робіт партія Т-84 буде направлена на випробування, які будуть проходити у присутності представників Міноборони
Основний бойовий танк Т-84 - оснащений 125-мм гарматою з автоматом заряджання, яка, в тому числі, здатна вести вогонь керованими високоточними протитанковими ракетами із дальністю знищення цілей біля 5 км. Завдяки 1200-сильному двигуну майже 50-тоний Т-84 може розвивати швидкість до 70 км/год. За захист танку відповідає найсучасніший український динамічний захист та комплекс електроно-оптичної протидії від керованого озброєння.
Новітні танки «Оплот», а також протитанкові комплекси «Стугна» і «Корсар» українського виробництва підвищать оборонну здатність ЗСУ вже до кінця 2018 року. Про це каже начальник Генерального штабу Збройних сил України Віктор Муженко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити