image
 |  2 7 Березня 2018 | 11:10

Луцька міська рада розірвала договір з «М.Ж.К.» на вивезення сміття

Виконком Луцької міськради прийняв рішення розірвати договір про вивезення сміття з товариством «М.Ж.К.»  Про це інформує власкор «ВолиньUA».
«З грудня в нас систематичні проблеми з невивезенням сміття в кількох районах міста. Тому ми розриваємо договір з товариством «М.Ж.К.», - заявив директор департаменту ЖКГ Луцької міськради Юрій Крась.
«Ми попереджали «М.Ж.К», що розірвемо з ними договір, якщо вони не почнуть належно виконувати свої обов'язки. Люди скаржаться. Вони потерпають від засилля сміття», - додав секретар міської ради Григорій Пустовіт.
«Ми оголосимо тендер на придбання двох сміттєвозів. Думаю, що проблема з прибиранням сміття буде вирішена. Втім, є скарги і на інші комунальні послуги, які надає це підприємство, зокрема на утримання будинків. Тому якщо «М.Ж.К.» не буде справлятися, то з часом ми повністю розірвемо з ними договір», зазначив заступник міського голови Луцька Григорій Недопад.
Читайте також: Виконком Луцької міськради використовує подвійні стандарти, коли ухвалює рішення про внесення чи невнесення на розгляд окремих питань порядку денного.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити