image
 |  2 7 Березня 2018 | 09:00

Виконком Луцької міськради керується подвійними стандартами, - Михайло Щур

Виконком Луцької міськради використовує подвійні стандарти, коли ухвалює рішення про внесення чи невнесення на розгляд окремих питань порядку денного. Про це заявив член виконкому Луцької міськради свободівець Михайло Щур.
Дискусія виникла під час обговорення внесеного депутатом Юлією Вусенко проекту рішення про відміну зростання тарифу на зовнішню рекламу.
«У нас діють подвійні стандарти. Одні проекти вносяться терміново, а інші ні. Для одних дається зелене світло, а інші не хочуть розглядати. Я особисто хотів би побачити проект рішення. Чого не підтримувати включення питання в порядок денний? Не розумію, яким чином на попереднє засідання виконкому було включено в порядок денний проект рішення, в якому було проігноровано усі строки і норми регламенту. Тоді чомусь рішення про підвищення тарифів на рекламу вважалося невідкладним і було внесено. Але не можна використовувати подвійні стандарти до проектів рішень», - наголосив свободівець Михайло Щур.

Втім, секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт, який обслуговує інтереси правлячої більшості, вперто відмовився почути аргументи іншої сторони.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити