image
 |  2 8 Березня 2018 | 15:34

У Луцьку поліція розслідує замах на умисне вбивство

Учора, поліцейські затримали зловмисника, який ледь не вкоротив віку 44-річному лучанину.
Про це 08 беpезня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство.
Пригода трапилася ввечері на проспекті Перемоги у Луцьку. Під час конфлікту правопорушник вдарив 44-річного лучанина ножем у шию. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні. Про це поліції повідомила дружина постраждалого.
Поліцейські оперативно встановили, що злочин скоїв раніше судимий 48-річний житель обласного центру. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити