image
 |  2 9 Березня 2018 | 17:10

Британія відправила військових спеціалістів до міста, де отруїли екс-шпигуна

В англійському місті Солсбері розгорнули підрозділи військових спеціалістів, щоб вивезти потенційно забруднені об'єкти після отруєння колишнього російського агента Сергія Скрипаля.
Про це 09 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Європейська правда» з посиланням на «Reuters».
Міністр внутрішніх справ Британії Амбер Радд відвідала Солсбері у п'ятницю і заявила, що Скрипаль та його донька перебувають у дуже серйозному стані.
До міста було направлено близько 180 військовослужбовців, у тому числі фахівців із хімічного захисту, для вивезення машин швидкої допомоги та інших транспортних засобів, які брали участь в інциденті, та інших об'єктів.
Громадськість не повинна непокоїтися. Військова допомога буде продовжуватися при необхідності під час цього розслідування, - йдеться у заяві поліцейського управління з протидії тероризму, яке веде розслідування.

Нагадаємо, 66-річного Сергія Скрипаля та його 33-річну доньку Юлію знайшли непритомними в неділю на лавці у південному англійському місті Солсбері.
Обох, ймовірно, отруїли невідомою речовиною. Вони залишаються в лікарні у критичному стані.
Як відомо, британські ЗМІ повідомили, що розвідка МІ5 вважає отруєння спробою вбивства, пов’язаною з Росією.
Поліція Британії заявила, що у спробі вбивства була використана нервово-паралітична речовина.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити