image
 |  0 9 Березня 2018 | 16:08

Дружина Капліна розповіла мені про причини розриву з ним: він пішов до іншого чоловіка, - Кива

Голова Соціалістичної партії України, екс-радник міністра внутрішніх справ України Ілля Кива в інтерв'ю засновнику видання «ГОРДОН» Дмитрові Гордону заявив, що нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін є одним із найяскравіших прикладів політиків-гомосексуалів.
Про це 09 беpезня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Нардеп від Блоку Петра Порошенка Сергій Каплін пішов від дружини до чоловіка і не платить аліментів дітям. Про це в ефірі авторської програми Дмитра Гордона на каналі «112 Україна» заявив голова Соціалістичної партії України, екс-радник глави МВС Ілля Кива.
Відповідаючи на прохання прокоментувати заяву Капліна, згідно з якою голова Соцпартії страждає на «розлад особистості за шизофренічним типом», Кива відповів: «Навіть заперечувати йому не хочу: це така вже стара, побита історія».
Вона почалася із сепаратистського сайта «Русская весна»... це донецький сайт, і у 15-му році, коли йшли запеклі бої під Дебальцевим, а я був заступником начальника координаційного центру при штабі АТО і відповідав за певну ділянку фронту, вони почали викидати таку негативну інформацію. Перший листок паперу (я так це називаю), що потрапив у соціальні мережі, був якраз звідти. Потім цей листок паперу 10 тисяч разів передрукували різні активісти, – повідомив голова Соцпартії.

За словами Киви, у нього щодо цього немає до Капліна «жодних претензій».
Лийте на мене що завгодно, я чоловік міцний, усе витримаю! Щоправда, знаєте, за що все-таки пробачити не можу? За його ставлення до своїх дітей. Ось цього як чоловік чоловікові не пробачу... Нещодавно побачив його прізвище в реєстрі аліментників, дізнався, що у нього, виявляється, двоє неповнолітніх дітей, зараз ми зв'язуємося з його дружиною, будемо надавати їй фінансову допомогу, тому що він із 2009 року аліментів не сплачує. Дружина розповіла про причини розриву: він пішов до іншого... До іншого. Ви ж самі заговорили про політиків-гомосексуалів, а я вам наводжу один із яскравих прикладів. Але я думаю, гей-спільнота України і Європи його не підтримає в тому, що він через це кинув своїх дітей... – додав голова Соціалістичної партії.

5 лютого міністр юстиції України Павло Петренко повідомив про запуск Єдиного реєстру боржників, у якому вже більше ніж 75 тис. електронних записів про неплатників аліментів. За словами Петренка, серед боржників є депутати, колишні міністри, представники органів центральної виконавчої влади, місцевої влади, силових структур. Зокрема, у переліку опинився Каплін, у якого є син і донька шкільного віку.
Нардеп заявив, що його ім'я у списку боржників, «мабуть, пов'язане з переїздом колишньої дружини за кордон».
І просто фізично неможливо зробити транзакції», – сказав Каплін.

Водночас він додав, що сходить до Петренка, котрий презентував Єдиний реєстр боржників, і поговорить із ним «по-чоловічому».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити