image
 |  2 9 Березня 2018 | 15:37

У центрі Нововолинська юні покидьки побили бійця, що приїхав у відпустку

8 березня приблизно о 18.30 на бульварі Шевченка біля кінотеатру зграя невідомих молодиків накинулася на ветерана АТО, бійця 128-ї бригади.
Про це 09 беpезня 2018 року повідомляє сайт «РАДАР».
Його били навіть коли він упав… Про це повідомив РАДАРУ очевидець із Нововолинська.
Малолітки хизувалися, що відкинулися з зони. Підійшли до бійця утрьох, попросили цигарку й спитали, хто він по життю. Він сказав: «Яка вам х*** різниця». Після цього вони почали його бити.

Спочатку втрьох, тоді підтягнулася вся їхня компанія – загалом чоловік вісім. Бійцю за 30, а їм по 16-18 років.
Із бійцем було двоє хлопців, перепало і їм. Вони казали:
Не бийте його, він тільки з АТО приїхав.

А один із тих:
Я сам сьогодні з зони відкинувся.

Били цілою зграєю. Боєць упав, отримав іще кілька ударів. Жоден із перехожих не вступився, не здійняв крик. А було ще не дуже темно, люди все бачили.
Боєць сяк-так підвівся, після побиття пішов додому. Зграя малоліток сіла навпроти «Статусу» з дівчатами.
Поліцію потерпілі викликати не стали. Бійцю завтра рушати на схід, а поліція поки приїде, поки те все оформить… А ті покидьки одразу втечуть.
Центр міста, непізня година, а малолітки б’ють людей. І не видно жодного патруля. Боєць на побивку приїхав на кілька днів, він нас усіх захищає. А ті, хто напав на нього, хизуються, що були у тюрмі. Поліція нікого не покарає, це всі знають. Але треба застерегти нововолинців, аби після заходу сонця старалися не виходити в місто… – підсумував очевидець події.

РАДАР сподівається, що поліція знайде спосіб встановити учасників нападу на бійця. І то чимшвидше!
Як дізнався РАДАР у Нововолинському відділенні поліції, один із потерпілих звернувся по медичну допомогу. Лікарі (таке правило) повідомили поліцію. Правоохоронці одразу прибули в лікарню й опитали побитого.
А черговий в обласному управлінні поліції сказав РАДАРУ, що громадяни ввечері телефонували-таки на 102 щодо бійки на бульварі Шевченка в Нововолинську.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити