image
 |  0 11 Березня 2018 | 17:25

Скандал на полігоні «Широкий Лан»: у 92 ОМБр відреагували на скарги військовослужбовців

Наголошується, що через негоду «питання перевищеного рівню бруду і води в наметовому містечку не може бути усунуте так швидко». Про це 11 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Тиждень». Світлина від Yulia Matvienko.Керівництво полігону «Широкий Лан» наразі активно застосовує всі сили, для того щоб поліпшити умови проживання для військовослужбовців. Про це повідомив заступник командира 92 ОМБр підполковник Максим Марченко, заяву якого оприлюднила прес-служба бригади. За його словами, ще 18 лютого на полігон прибула робоча група у складі 20 осіб на чолі з начальником квартирно-експлуатаційної служби, яка займалась прийомом наметового містечка та підготовкою до зустрічі підрозділів бригади.
Я особисто зі своєю робочою групою прибув на полігон майже за тиждень до прибуття військовослужбовців, нашим основним завданням було проведення рекогносцировки перед майбутніми тактичними діями на бригадно-тактичних навчаннях безпосередньо в полях на полігоні. Що стосується підготовки самого табору – було розгорнуто масштабну роботу щодо обладнання житлових умов для наших бійців: місця для відпочинку та харчування були влаштовані в першу чергу, але польову лазню було розгорнуто пізніше. Постачання засобів для розпалювання і обігріву налагоджено, - наголосив Марченко.
Він також наголосив, що через негоду «питання перевищеного рівню бруду і води в наметовому містечку не може бути усунуте так швидко».
Зараз ми активно застосовуємо всі сили, для того щоб поліпшити умови проживання для наших військовослужбовців: працює інженерна техніка, за допомогою якої ми намагаємось мінімізувати рівень бруду в наметовому містечку настільки, наскільки це можливо. Хочу зазначити, що вся командна ланка бригади проживає з військовослужбовцями в рівних умовах, ми так як і всі мешкаємо в наметовому містечку, і це може підтвердити кожен військовослужбовець, що знаходиться зараз на полігоні, - йдеться у повідомленні.
Марченко також закликав не «шукати міфічну «зраду» там, де її немає» й опублікував фото з полігону. Нагадаємо, раніше стало відомо, що на полігоні «Широкий Лан» знову виник скандал через недотримання належних умов проживання для бійців. Військовослужбовці почали поширювати в соціальних мережах відповідні фото з полігону зі скаргами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити