image
 |  4 12 Березня 2018 | 17:21

Луценко щось там дзявкає… Йому не треба придурюватися і робити вигляд, ніби Надія втекла з країни, - Віра Савченко

Генеральний прокурор України Юрій Луценко використовує у своїх інтересах виїзд позафракційного народного депутата Надії Савченко за кордон.
Про це 12 беpезня 2018 року заявила в коментарі виданню «ГОРДОН» сестра нардепа Віра Савченко.
Позафракційний народний депутат Надія Савченко за тиждень повідомила парламент про своє відрядження за кордон. Про це виданню «ГОРДОН» розказала сестра нардепа Віра Савченко, коментуючи заяву генпрокурора України Юрія Луценка про те, що Савченко викликали на допит у СБУ, але сьогодні вона виїхала за кордон.
Не потрібно перекручувати: мовляв, Луценко щось там дзявкає, що якщо Надія така смілива, то завтра має бути на допиті. По-перше, її ніхто не викликав завчасно. Помічникові на комітеті нічого не вручали. А по-друге, Надія за тиждень подала заявку до Верховної Ради, де повідомила, що їде у відрядження. Тобто про свою поїздку вона дала знати заздалегідь. Якщо у ГПУ подають відрядження Надії як втечу за кордон або переляк, то так просто карта лягла. Вони використовують ці обставини у своїх інтересах, – підкреслила Савченко.

Вона не відкидає, що її сестра повернеться в Україну вже завтра ввечері.
У Надії на завтра заплановано низку зустрічей, на яких будуть обговорювати питання, пов'язані з політв'язнями. Сьогодні ввечері вона, звичайно ж, не встигне провести всі зустрічі. Думаю, Надія повернеться в Україну завтра ввечері. А може і вранці – як вийде. Луценку не треба придурюватися і робити вигляд, ніби Надія втекла з країни. Ніхто нікуди не тікав. Вона не з таких. Тільки щурі можуть за кордон на чартерних рейсах літати, – заявила Савченко.

12 березня Луценко повідомив, що Савченко викликали на допит у СБУ у справі глави «Офіцерського корпусу» Володимира Рубана.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити