image
 |  2 12 Березня 2018 | 19:21

«У цьому матчі ми раділи пропущеним голам!» - футболістка про гру з луцькою командою (ФОТО)

9 березня жіночий футзальний клуб «Легіон» провів відкрите спільне тренування з луцькою командою гравців Спеціальної Олімпіади України для людей з вадами інтелектуального розвитку.
Про це 12 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Перший».
В рамках заходу було також зіграно і невеличкий матч. На питання, щодо заходу, відповідає гравець «Легіону» і національної збірної з футзалу U-17 Анастасія Грицак.
Анастасіє, які враження від тренування і матчу?
Найкращі! Ми сьогодні на тренуванні працювали з такою віддачею, яка не завжди буває під час сезону. Дівчата намагалися якомога краще продемонструвати технічні навички під час виконання вправ, щоби бути взірцем для наслідування.

А як тобі гра?
Було чудово! Хлопці справжні бійці, нічого не бояться і дуже працьовиті на майданчику – не зупиняються ані на хвилину! До речі, нам казали, що зараз ця команда є чинним чемпіоном України в одній з ліг Спеціальної Олімпіади. А як вони радіють, коли забивають! Це так щиро, так мило, в цьому матчі ми раділи пропущеним голам.

Тренер давав якусь вказівку грати в півсили?
No comments (сміється). Ви знаєте, сьогодні так приємно було, що наша улюблена гра дійсно об’єднує. ФІФА, УЄФА випускає багато відеороликів, в яких показує зірок футболу, що грають з дітьми десь в Африці чи в якихось міських нетрях або з інвалідами…
Ми хоча і граємо у вищій лізі, але, звичайно, не зірки, з якими фотографуються на вулиці. Проте сьогодні було відчуття, що від нас чекають взірцевої гри, гри гідної вищої ліги, а тому всі дівчата поставилися і до тренування, і до матчу дуже відповідально.

Надалі будете підтримувати зв’язок?
Однозначно, так! Ми сьогодні потоваришували з колегами по грі. Вони побували у нас в гостях. Ми відвідаємо їх. Запросимо на свої матчі і вболіватимемо за них, коли гратимуть вони. Хлопці нас ще й привітали з Восьмим Березня: це було так зворушливо, коли після гри вони вручили нам квіточки і подарунки. Ми разом граємо у футбол, а це гра для всіх!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити