image
 |  0 12 Березня 2018 | 16:02

Влада запевняє, що нова дорога Луцьк - Володимир-Волинський перебуває в хорошому стані

Після зими відремонтована частина дороги Луцьк - Володимир-Волинський перебуває у хорошому стані. Про це заявив директор департаменту інфраструктури і туризму облдержадміністрації Іван Мирка.
Станом на кінець 2017-го року із запланованих 72-х км ділянки Луцьк-Володимир-Волинський здали в експлуатацію 34,6 км. Решту дорожнього покриття укладатимуть, як тільки покращаться погодні умови.
Зараз окремі роботи на автотрасі вже розпочалися. Від початку року підрядна організація ТзОВ «Луцькавтодорсервіс» на 65-80 км дороги очистили смуги відводу від рослинності, а у межах 65-76 км зробили узбіччя.
За словами директора департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Івана Мирки після зими відремонтовані ділянки дороги залишаються у відмінному стані, жодних пошкоджень не виявлено. Продовження робіт очікують із настанням потепління.
«Дорога у досить хорошому стані, взимку жодних змін не зафіксували. Чекатимемо сприятливих погодних умов, аби продовжити укладення верхнього шару та інших супутніх робіт», – повідомив Іван Мирка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити