image
 |  0 13 Березня 2018 | 15:57

На форумі «Європа-Україна» обговорюють майбутнє України в ЄС

Дискусії про економіку і політику Польщі, Європи, України та інших країн за східним кордоном Євросоюзу проходять в населеному пункті Ясёнка недалеко від польського міста Жешува.
Про це 13 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Там 13 березня розпочався дводенний економічний форум «Європа-Україна».
Один з організаторів заходу Яцек Ключковський з Інституту східноєвропейських досліджень розповів, що учасники форуму обговорюватимуть, перш за все, майбутнє Європи і України:
У минулому році Україна завершила всі процедури, пов'язані з Договором про асоціацію, як в його торговельної, так і політичної частини. І тут потрібна конкретика, про яку ми і будемо говорити в економічному, соціальному і міжнародному політичному контексті.
За словами Яцека Ключковського, великий інтерес учасників викликають нові умови торгівлі та економічного співробітництва з Україною після вступу в силу договору про вільну торгівлю з Європейським союзом.
В рамках форуму «Європа-Україна» відбудеться понад 40 дискусій.
Супутнім заходом є виставка-ярмарок, під час якої свою продукцію представлять 70 суб'єктів з Польщі, України, Угорщини та Румунії.
Форум «Європа-Україна» проходить вже в 11-й раз. Патронат в ЗМІ здійснює «Польське радіо».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити