image
 |  2 13 Березня 2018 | 12:33

Суд знову арештував майно Чеботаря

Солом’янський районний суд Києва повторно наклав арешт на майно колишнього заступника міністра внутрішніх справ Сергія Чеботаря у межах справи «рюкзаків для МВС».
Про це 13 беpезня 2018 року повідомляє сайт «УНН» з посиланням на ухвалу суду.
Згідно з рішенням, суд задовольнив клопотання НАБУ та наклав арешт на спільне майно Чеботаря та його дружини, а саме квартиру, житловий будинок з господарськими спорудами, ще один житловий будинок.
Нагадаємо, у січні 2018 року Апеляційний суд скасував рішення Солом'янського районного суду, який заарештував майно С.Чеботаря і його дружини, і направив клопотання про арешт майна на новий розгляд.
Як повідомляв УНН, 1 листопада 2017 року Солом’янський районний суд Києва обрав колишньому заступникові міністра внутрішніх справ України Сергію Чеботарю запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Солом’янський районний суд Києва продовжив дію процесуальних обов’язків у межах запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання для С.Чеботаря у справі «рюкзаків для МВС» до 23 квітня.
31 жовтня двом затриманим у справі «рюкзаків Авакова» повідомили про підозру. Згодом стало відомо, що підозру оголосили і третьому затриманому в цій справі. Одним із них став син голови МВС Арсена Авакова Олександр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити