image
 |  2 14 Березня 2018 | 15:16

У луцькій піцерії гостям подали підгорілу піцу (ФОТО)

У луцькій "Дядя Піці" відвідувачам подали згорілу піцу, вимагали за неї заплатити, а в разі відмови обіцяли викликати поліцію.
Інцидент трапився у середу, 14 березня, у закладі на проспекті Волі, 4В, - пише Євгенія Кушнірук на сторінці "Теревені про Луцьк" у Фейсбуці.

"Дядя Піцца дякуємо вам за "смачниий сніданок", - йдеться у дописі жінки.
З опублікованих фото помітно, що на шматочку піци незрозумілі плями зеленого кольору. До того ж їжа дуже підгоріла.
У коментарях під дописом жінка зазначає, що піцу одразу не повернули на кухню, бо "була велика компанія".
У коментарі "Волинь24" Євгенія розповіла, що у закладі стверджували, що "зелені плями" - це такий сир. А за згорілу піцу довелось заплатити.
"Довелось оплатити піцу. Тому, що вони погрожували поліцією і охорона не випускала нас з закладу", - розповіла Кушнірук.
У луцькій піцерії нагодували гостей згорілою піцою. ФОТО

Виданню "Волинь24" вдалось зв'язатись із адміністратором піцерії Галиною.
За її словами, "зелені плями" - це сир горгонзола. Тобто, італійський сир з пліснявою. Піцейоли показали відвідувачам, як виглядає цей сир і дали спробувати. Тож непорозуміння вичерпали.
"Наша провина в тому, що ми не прослідкували, яку їжу винесли відвідувачам (згорілу, - ред). Насправді кухар та офіціант уже покарані. Їх оштрафували", - коментує адміністратор.
А також додає - з відвідувачами зв'язались у Фейсбуці та домовились повернути кошти за зіпсовану їжу.
Слова гості про те, що працівники закладу вимагали заплатити за піцу та погрожували викликати поліцію, адміністратор Галина заперечує.
"На рахунок того, що вимагали оплатити піцу, я це заперечую. Оскільки розмови з адміністратором не було. Щодо охоронців, не можу коментувати, оскільки мене в залі не було. Звісно, ми передивимось по камерах. Зрештою ми зв'язались із жінкою, тож вона завтра прийде забрати кошти", - зазначає адміністратор.
У луцькій піцерії нагодували гостей згорілою піцою. ФОТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити