image
 |  2 14 Березня 2018 | 15:53

У Луцьку котів і собак пригощатимуть смаколиками у ЦНАПі

У луцькому ЦНАПі вперше в Україні запровадили можливість зареєструвати домашнього улюбленця. А всі, хто зареєструє тварину 15 березня, отримає смаколик для тварини.
Нагадаємо, у Луцьку ввели обов’язкову реєстрацію всіх хатніх тварин міста Луцька та впроваджують програму ідентифікації тварин жетонами з QR-кодом, - повідомили у ЦНАПі.
Для реєстрації домашнього улюбленця необхідно звернутися у ЦНАП. З необхідних документів з собою треба мати: паспорт громадянина України та ідентифікаційний код власника домашньої тварини; ветеринарний паспорт для тварини (при наявності або у випадку розбіжності місця реєстрації та фактичного проживання); документ, що підтверджує право на пільги власника домашньої тварини (при наявності), платіжний документ та фото тварини.
Власник реєструє улюбленця та отримує персональний онлайн кабінет. Отримавши спеціальний жетон з QR-кодом, тварина надійно захищена від втрати та отримує багато інших переваг.
Вартість жетону становить 40 гривень.
Цікаво, що нагоди запровадження нової послуги, всі, хто зареєструє тварину у ЦНАП 15 березня, отримає смачний подарунок для свого улюбленця від департаменту.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити