image
 |  2 14 Березня 2018 | 16:10

У Луцьку вшанували полеглих добровольців (ФОТО)

Біля фотостенду пам’яті загиблих бійців АТО та Героїв Небесної сотні, що на Театральному майдані, вшанували пам’ять добровольців, які загинули за Україну. Заходи відбулися сьогодні, 14 березня, з нагоди Дня українського добровольця. Про це повідомляє Волинська правда.
Бойові побратими, родичі, небайдужі містяни та представники духовенства зібралися, аби у молитві та доброму слові згадати волинських добровольців. Військовий капелан УПЦ КП, протоієрей Михайло Бучак звершив молитву за тих добровольців, які тепер тримають небо над Україною.
Згодом усі присутні проспівали біля пам’ятного фотостенду Гімн України. Закінчили ж вшанування, спільно гучно промовивши: «Героям добровольчих батальйонів наше «Слава! Слава! Слава!».
Зауважимо, що відзначення Дня українського добровольця у Луцьку розпочали із молитви у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.
Нагадаємо, 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Саме цього дня у 2014 році перші 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону для участі у захисти територіальної цілісності України в зоні АТО.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити