image
 |  0 15 Березня 2018 | 16:05

Українська біатлоністка Джима виграла бронзу в спринті Голменколлена

Це останній етап Кубка світу для збірних команд України.
Про це 15 беpезня 2018 року повідомляє сайт «РБК-Україна».
Українська біатлоністка Юлія Джима фінішувала третьою в жіночому спринті на дистанції 7,5 км на восьмому етапі Кубка світу в норвезькому Голменколлені. Українка ідеально відстрілялася на обох вогневих рубежах, не допустивши жодного промаху, поступившись переможниці 29 секунд.
Для Юлії Джими це вже третя бронзова нагорода у сезоні. У грудні 2017 року українка здобула медалі у спринті та індивідуальній гонці на етапі Кубка світу у шведському Естерсунді.
Пізніше 15 березня о 15:45 відбудеться спринтерська гонка серед чоловіків. На старти заявлені 105 біатлонстів. Українці вийдуть на гонку під такими стартовими номерами: 05 - Дмитро Підручний, 30 - Артем Прима, 52 - Володимир Семаков, 76 - Руслан Ткаленко та 93 - Артем Тищенко.
Зазначимо, що цей передостанній етап Кубка світу для українських збірних команд буде останнім. Дев'ятий етап Кубка світу відбудеться в російської Тюмені.
Нагадаємо, раніше міністр молоді та спорту Ігор Жданов підписав наказ про заборону участі національних збірних команд України в спортивних заходах на території Російської Федерації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити