image
 |  4 16 Березня 2018 | 15:15

Порошенко призначив Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил

Президент України Петро Порошенко призначив генерал-лейтенанта Сергія Наєва командувачем Об'єднаних сил.
Про це 16 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Інтерфакс-Україна».
За моєю ініціативою Верховна Рада ухвалила закон про реінтеграцію Донбасу. Цей документ створює нову правову основу для відсічі ворожій агресії на Донбасі, а в перспективі - і для відновлення територіальної цілісності України. Формат антитерористичної операції буде змінено на операцію Об'єднаних сил. Керівництво силами та засобами ЗСУ та інших військових формувань і правоохоронних органів покладатиметься на командувача Об'єднаних сил. На цю посаду я вирішив призначити генерал-лейтенанта Сергія Наєва, - сказав він, перебуваючи з візитом у зоні АТО у п'ятницю.

П.Порошенко повідомив, що поставив перед командувачем Об'єднаних сил завдання щодо зміцнення Збройних Сил України настільки, «щоб вони були не лише обороноздатними, а й спроможними звільнити окуповані території».
С.Наєва 7 березня 2018 року було призначено заступником начальника Генштабу Збройних Сил України. До цього він проходив службу на посаді начальника штабу - першого заступника командувача Сухопутних військ ЗСУ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити