image
 |  4 16 Березня 2018 | 19:01

Укрпошта випустить марки з «Викраденою принцесою»

Художні поштові марки, присвячені анімаційному фільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», випускає ПАТ «Укрпошта» у співпраці зі студією «Animagrad» (FILM.UA Group).
Про це 16 беpезня 2018 року сайту «Укрінформ» повідомили в компанії «Animagrad».
На одній з двох поштових марок, виконаних на самоклейному папері, зображені головні герої на фоні старовинного Києва: принцеса Міла, її батько - київський князь Володимир та коханий - мандрівний актор Руслан. На другій красується Хом'як Вінницький, який викликає найніжніші почуття як у дітей, так і в дорослих, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, номінал поштових марок - 5 грн. Тираж кожної марки - 100 тисяч примірників. До поштових марок буде випущено конверт «Перший день» та виготовлено спеціальний поштовий штемпель.
Незабаром поштові марки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з'являться у відділеннях Укрпошти.
Як відомо, прем'єра стрічки в Україні відбулась 7 березня 2018 року, права на його прокат попередньо продані майже в півсотні країн, включно з Китаєм, Південною Кореєю, Францією, Польщею, Болгарією, Німеччиною, а також країнами Близького Сходу, Північної Африки та Латинської Америки. Мультфільм став переможцем дев'ятого конкурсного відбору Держкіно, сума державного фінансування становить близько 20% від загального бюджету в 95 млн грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити