image
 |  2 16 Березня 2018 | 15:55

В Любомльському та Ківерцівському районі в декількох торгових об’єктах вилучено підакцизної продукції на понад 8 тисяч гривень

Низку серйозних порушень в декількох торгових об’єктів на території Любомльського району та Ківерцівського району встановили працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області під час фактичної перевірки 14 та 15 березня 2018 року.
Про це 16 беpезня 2018 року повідомили у ГУ ДФС у Волинській області.
Зокрема, фахівці управління, перевіряючи дотримання законодавства у сфері обігу та оподаткування підакцизних товарів, виявили факти безліцензійної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, а також реалізацію горілчаної продукції та цигарок без марок акцизного податку.
Окрім того, в місці проведення перевірки зберігалася велика партія підакцизної продукції без марок акцизного податку. Тим часом, споживачам пропонувалася горілчана продукція за цінами нижчими від визначених, а операції з продажу товару не проводилися через касовий апарат, відповідно покупцям не видавалися розрахункові документи. Ревізорами також було встановлено факти відсутності обліку товарів за місцем зберігання.
Як наслідок, під час перевірки вилучено з обігу 278 пачок тютюнових виробів та 146 пляшок алкогольних напоїв. Всього вилучено алкогольних напоїв та тютюнових виробів на суму 8 290 гривень.
За результатами перевірок працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області склали відповідні акти та в подальшому недобросовісних платників податків буде притягнуто до відповідальності.
Очікувана штрафна санкція за результатами перевірок більше 180 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити