image
 |  0 17 Березня 2018 | 13:00

На Волині піротехніки ДСНС знешкодили 20 боєприпасів часів минулих воєн

15 березня фахівці групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 20 застарілих боєприпасів часів минулих воєн, виявлених у Ковельському та Луцькому районах.
Про це 17 беpезня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
111111.jpgЗокрема на Ковельщині у лісовому масиві поблизу села Дубове вилучено та знешкоджено два артилерійські снаряди калібру 152 міліметри та мінометну міну калібру 82 міліметри, а в селі Черкаси – 100-кілограмову авіабомбу ФАБ-100, мінометну міну калібру 82 міліметри та гранату Ф-1. У селі Краснодуб’я Ковельського району піротехніки вилучили, транспортували та ліквідували на спеціальному майданчику ще 10 боєприпасів: два артилерійські снаряди калібру 122 міліметри та 8 артснарядів калібру 45 міліметрів.
222222.jpgТого ж дня група піротехніків працювала у Луцькому районі: у лісосмузі поблизу села Струмівка було вилучено гранату РГД-33, а поблизу річки Стир біля села Рованці – мінометну міну калібру  82 міліметри та два артснаряди калібру 76 міліметрів. Небезпечні знахідки були знешкоджені у встановленому порядку.
Управління ДСНС України у Волинській області звертається до громадян з проханням – в разі виявлення будь-якого невідомого вибухонебезпечного предмету відразу, не зачіпаючи його, повідомляти до Служби порятунку за номером «101»!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити