image
 |  2 17 Березня 2018 | 18:27

Синоптики попередили: найближчими днями погода погіршиться

Найближчими днями в Україні очікується погіршення погодних умов.


Як повідомили в Укргідрометцентрі, зокрема 18 березня у більшості регіонів України, окрім північних, очікується сніг та хуртовини.


На Закарпатті, у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях - сильні снігопади, снігові замети, у Карпатах дуже сильний сніг.


У більшості областей - пориви вітру, 15-20 м/с; на дорогах ожеледиця.


18 - 19 березня у Карпатах утримується  значна сніголавинна небезпека 3 рівня. 


19 березня - снігопади, хуртовинина дорогах ожеледиця. У Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Миколаївській областях - сильний сніг, снігові замети.


У Херсонській, Запорізькій, Донецькій областях - мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь; на півдні та сході країни пориви вітру 15-20 м/с.


"Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту, ускладнити роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства", - заявили у ДержНС. 


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити