image
 |  2 17 Березня 2018 | 15:15

Змагання за Кубок безглуздості, - Вітів про Савченко і Луценка

Днями генеральний прокурор України Юрій Луценко вирішив позмагатися з Надією Савченко за першу роль у театрі абсурду та фальші.
Таку думку висловив у себе на сторінці в мережі Фейсбук голова фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді Анатолій Вітів.
«Цього тижня два неадеквата зробили погоду в українській мінливій політиці. Я маю на увазі нардепа Надію Савченко і генпрокурора Юрія Луценка. Влада, відчуваючи неминуче наближення виборів, все більше втрачає здоровий глузд і вдається до різноманітних конспірологічних теорій, щоб хоч якось привернути увагу розчарованого у ній українського суспільства. Змагання за кубок безглуздості триває і набирає обертів.
Те, що нардеп Надія Савченко поводиться м'яко кажучи неадекватно, відомо давно. Те, що її свідомість більшою чи меншою мірою інфікована ідеями, натхенником яких є Кремль, теж ні для кого не секрет. Цілком вірогідно, що її діяльність підлягає детальному розслідуванню. Але в наших реаліях будь-яка потрібна і корисна справа перетворюється у нісенітницю.
Днями ми чули гучні звинувачення генпрокурора Юрія Луценка у бік Надії Саченко. У своєму виступі в парламенті він напевно, вирішив позмагатися з Надею за першу роль у театрі абсурду та фальші. Для того, щоб здобути приз глядацьких симпатій Луценко охарактеризував Савченко як "мавпу з гранатою, яка хоче підірвати Верховну Раду". Генпрокурора дійсно понесло під час виступу. Гранатомети, автоматчики, підрив куполу парламенту і добивання нардепів, які вижили після всіх цих бід, - ось таку апокаліптичну картину намалювала бурхлива фантазія Луценка електорату.
Але в мене виникає просте питання: чого на наступний день після оголошення всіх цих страшних речей не було подання на зняття депутатської недоторканості і подальшого арешту Савченко? Адже мова йде про підготовку державного перевороту. Чи Юрій Луценко вирішив дати можливість погуляти на волі особі, яка готувала переворот і розстріл нардепів? Може, раптом, вона надумає виїхати з України? Чому не арештовано її спільників, які мали виконувати функції гранатометчиків і автоматчиків?
Мені важко поставити діагноз, хто з цих двох дійових осіб виглядає більшим неадекватом. Очевидно, тут потрібна ціла колегія спеціалістів. Українська політика часів Порошенка-Гройсмана-Луценка все більше перетворюється на фарс. І втрачає риси адекватності», - коментує Анатолій Вітів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити