image
 |  0 18 Березня 2018 | 09:45

Чиновники Пустовіта готуються до подорожчання проїзду в маршрутках

На засіданні Луцького міського виконавчого комітету розглянуть проект рішення про підвищення вартості проїзду у маршрутках до 5 гривень.
Про це в ефірі телеканалу «Аверс» розповів радник міського голови Ігор Поліщук, - повідомляє ІА Волинські новини.
З його слів, наразі запущена регуляторна процедура щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках, рішення якої буде винесено на засідання виконавчого комітету.
Водночас, на думку Ігоря Поліщука, якщо підвищити ціни на проїзд, то маршрутки не стануть якіснішими та новішими.
«Якщо за стільки років власники маршруток та перевізники не спромоглися їх покращити, то, я думаю, що за рік-два кардинальних змін у цьому плані не відбудеться, адже це пов’язано з типом ведення бізнесу, зі специфікою господарської діяльності», - зауважив посадовець.
«Якщо перевізники доведуть, що є достатньо економічних підстав для такого підвищення, то члени виконкому будуть визначатися», - запевнив Ігор Поліщук.
Нагадаємо, на сайті міської ради оприлюднили проект рішення виконкому про підвищення граничного тарифу на перевезення пасажирів до 5 гривень, до 2 гривень – для школярів в період навчання та до 3 гривень – влітку.
Згідно з документом, підвищити вартість проїзду планують з 15 квітня.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити