image
 |  7 18 Березня 2018 | 14:14

На Волині створили «Луцький клуб бороданів» (ФОТО)

На Волині створили «Луцький клуб бороданів».
Ініціатори його створення – громадський діяч Віктор Вальчук і директор луцького барбершопу «Gentlemen's Club» Микола Кропивницький. Клуб створили 17 березня, у день святого Патріка.
«Луцький клуб бороданів» - це добровільна спільнота за інтересами, створена для популяризації «бородатого» стилю життя, формування позитивного іміджу та об’єднання луцьких бороданів. – йдеться на офіційній сторінці барбершопу «Gentlemen's Club».
«Якщо вірити міжнародним дослідженням, до бороданів більш прискіпливо і підозріло ставляться правоохоронці Особисто на собі це відчув під час перельотів )))» - пояснив Віктор Вальчук.
«А позитивний імідж бороданів зазвичай формують модні журнали, фотографи, моделі тощо. Ми ж хочемо показати, що не важливо скільки тобі років, скільки в тебе статків, чи ти "модний" тощо, проте якщо ти бородань, ти в нашому Клубі, ти завжди отримаєш підтримку друзів і можеш реалізувати себе на користь інших людей» - додав він.
Директор барбершопу «Gentlemen's Club» Микола Кропивницький змалював напрямки роботи клубу:
«Думаємо працювати в напрямку «просування бороданів у маси». Зокрема, в планах – проведення майстер-класів з догляду за бородою, перегляд тематичних фільмів, просвітницька діяльність тощо. Окрім того, клуб буде і як майданчик для спілкування за інтересами».
«Наприклад, у перший же день створення вирішили проводити зустрічі з хлопчиками-підлітками, для того, щоб вони знали як доглядати за волоссям в підлітковому віці. Адже структура дитячого (підліткового) і дорослого волосся істотно відрізняється, відповідно і догляд за ним мусить бути іншим», - пояснив Віктор Вальчук.
Членом клубу може стати чоловік, який досяг 18-річного віку і носить бороду. Клуб планує проводити як відкриті (куди можуть приходити всі), так і закриті (суто для членів клубу) заходи. «Все ще формується. Будуть і Правила Клубу і Етичний кодекс, логотип, клубна символіка тощо» – каже Віктор Вальчук.
У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

«За кордоном це поширена практика, бородані різних міст, країн мають такі клуби.
В Україні я знаю що є в Києві, Миколаєві та Одесі» - пояснюють організатори.
Як пояснив Микола Кропивницький, відповідно до статуту, щоб стати членом клубу, потрібно рекомендації діючих членів клубу та позитивне рішення загальних зборів. Але до 24 квітня, щоб вступити у Клуб, достатньо буде лише заповнити анкету.
У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

У Луцьку створили Клуб бороданів. ФОТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити