image
 |  5 19 Березня 2018 | 16:35

Франція твердо прихильна до повного відновлення територіальної цілісності України, - Макрон у розмові з Путіним

Президент Франції Емманюель Макрон під час телефонної розмови з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним заявив про підтримку територіальної цілісності України.
Про це 19 березня 2018 року повідомляє сайт «Цензор.НЕТ» з посиланням на прес-службу Єлисейського палацу.
Так, під час розмови з Путіним Макрон нагадав про свою прихильність конструктивному діалогу між Росією, Францією і Європою.
Президент Республіки нагадав, що Франція і надалі визнає необхідним повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності України в межах її міжнародно визнаних кордонів, а також якомога швидшу ефективну реалізацію мінських угод, - йдеться в повідомленні.

Раніше Макрон заявляв, що реалізація мінських угод зайшла в глухий кут.
У зв'язку з російсько-українською кризою президент Республіки зазначив, що реалізація мінських угод зайшла в глухий кут, і наголосив на необхідності прийняття конкретних заходів щодо врегулювання ситуації і полегшення страждань народу, консолідації припинення вогню і негайного здійснення гуманітарних заходів, запропонованих Францією і Німеччиною, - повідомлялося на сайті Єлисейського палацу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити