image
 |  2 19 Березня 2018 | 19:00

У Луцьку відбувся турнір із футзалу серед правоохоронців

З нагоди 26-ї річниці створення Служби безпеки України у Луцьку відбувся турнір з футзалу серед співробітників правоохоронних органів області, повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.
За результатами змагань, в яких взяли участь одинадцять команд,перше місце посіли спортсмени ДСНС, друге – команда Управління СБУ у Волинській області, третє – обласного управління Національної поліції. Кращим гравцем турніру визнано співробітника спецслужби.
Керівник Управління СБ України у Волинській області Юрій Фелонюк у своєму вітальному слові до учасників змагань зазначив, що такі матчеві зустрічі свідчать про консолідованість та конструктивний підхід у спільній роботі правоохоронних органів регіону. Сьогодні, коли в Україні триває неоголошена війна, важливо виступати єдиним фронтом у боротьбі з ворогом.
Ми повинні й надалі бути міцною стіною – опорою і захистом для наших громадян, – наголосив начальник обласного управління СБУ.

Переможці та призери спортивних змагань отримали кубки та медалі від організаторів турніру.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити