image
 |  0 20 Березня 2018 | 16:22

Як виглядатиме нічний Театральний майдан Луцька після реконструкції?

У мережі показали проект реконструкції Театрального майдану у Луцьку.
Про це повідомляє прес-служба Луцькради.
Фонтан з підсвіткою, лавочки та підсвітка пам’ятника Лесі Українки - таким може бути Театральний майдан Луцька після реконструкції.
Як зазначають у мерії, освітлення площі недостатнє. Освітлюються лише магістральні вулиці, а центральна частина, включаючи пам’ятник Лесі Українки знаходиться в темній зоні.
Частину освітлення площі беруть на себе гірлянди святкової ілюмінації, а також відбите світло вітрин та реклам магазинів. Ці проблеми враховувались при розробці проекту.

Крім того, проектом пропонується будівництво сухого фонтану (фонтан, який не має чаші) з підсвіткою, створення рекреаційної зони з лавами для відпочинку, організація автостоянок, облаштування нових клумб та газонів.
Коли фонтан буде вимкненим, на його місці працюватиме «форум» - трибуна, обладнана системою підсилення звуку, яка може виконувати функцію літнього театру, місць проведення фестивалів, або віче, обговорень та громадських слухань.
Зазначимо, у соцмережі розгорілась дискусія з приводу представленого проекту. Зокрема, частина лучан схвалює ідею оновлення, інші - вважають її недопрацьованою.








Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити