image
 |  0 21 Березня 2018 | 07:14

Через морози та сніг луцькі комунальники не можуть облаштувати парковку на Кривому Валу

Станом на сьогодні у центральній частині міста Луцьку більшість парковок не працюють, хоча повинні були уже функціонувати, зокрема по вулиці  Кривий Вал.
Чому гальмується процес функціонування парковок журналісти «ВолиньUA» вирішили поцікавитися у керівника КП «АвтоПаркСервіс» Сергія Денисенка.
«У нас три місяці зими, як тільки спадуть морози, ми будемо робити розмітки, знаки, ставити паркомати і паркові місця почнуть функціонувати, зокрема і на Кривому Валі. Також запустимо парковки і для мереж таксі», - прокоментував Денисенко.

В подальшому це комунальне підприємство планує облаштувати таку зону на вокзалі, якщо отримають дозвіл від виконавчого комітету Луцької міської ради.
Стосовно діяльності автопарковки на території «Старого міста» та по вулиці Сенаторки Левчанівської, то керівник «Автопарксервісу» Сергій Денисенко порадив звернутися до підприємства «Ельба УА» яке там здійснює свою діяльність.
Сподіваємося, що лучани та гості міста найближчим часом зможуть «випробувати» нові паркові місця та погодні умови не стануть на заваді комунальників для забезпечення повноцінної діяльності автопарковки.
Нагадаємо, що на початку березня цього року, виконком Луцької міської ради погодив звернення комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» щодо тарифу для паркування вартістю 8 гривень за годину. Йдеться про парковку на вулиці Кривий Вал.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити