image
 |  2 21 Березня 2018 | 16:17

Волинянин втрапив за ґрати на 7 років та 6 місяців за замах на вбивство

Дослухавшись до доводів прокурорів Маневицької місцевої прокуратури, Луцький міськрайонний суд визнав 51-річного мешканця смт. Колки винним у закінченому замаху на умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене  ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) та призначив йому покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі.
Над ранок  07 червня 2017 року нетверезий  чоловік, посварившись із однолітком-співпляшником, двічі ударив його ножем у груди. І вдарив би ще, але жертва примудрилася вирвати з рук нападника ніж та відкинути його від себе.
Після цього зловмисник залишив стікаючого кров'ю потерпілого умирати поблизу приміщення магазину на вулиці Центральній у Колках.  На щастя, завдяки вчасно наданій допомозі поранений залишився живим.
Його ж кривдник, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за  умисні корисливі злочини, тепер відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі.
Суд задоволив також цивільний позов прокурора про відшкодування зловмисником витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити