image
 |  7 22 Березня 2018 | 17:45

У Луцьку проживав іноземець із фальшивим паспортом

У Луцьку проживав іноземець з фальшивим паспортом. Про це власкору «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції у Волинській області.
Слідчі Луцького відділу поліції оголосили про підозру 47-річному іноземцю в скоєнні злочину, передбаченого ст. 358 Кримінального кодексу України. Йдеться про підробку документів.
Співробітники відділу боротьби зі злочинами пов’язаними із торгівлею людьми викрили 47-річного іноземця, який проживав у Луцьку з порушенням правил перебування іноземців на території України. Чоловік, для можливості перебування на території держави, використовував паспорт із підробленими відтисками штампів Державної прикордонної служби України про перетинання державного кордону України. Всього у паспорті виявлено 3 підроблених штампи.
На даний час правопорушнику оголосили про підозру в скоєні злочинів, передбачених  частинами 1 та 2 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровані до суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити