image
 |  2 23 Березня 2018 | 15:31

Маневицькі прокурори домоглися повернення громаді Цмінівської сільради земельної ділянки вартістю майже 900 тисяч гривень

Господарський суд Волинської області задоволив позов Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Маневицької районної державної адміністрації та Цмінівської сільської ради до Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІП-ОЙЛ» про стягнення заборгованість зі сплати орендної плати за землю,  розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки площею 1 га вартістю майже 900 тис. грн.
Про це 23 березня 2018 року повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Прокурори з'ясували, що договір оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення для будівництва та обслуговування автозаправочної станції на території Цмінівської сільської ради укладений між товариством та  Маневицькою районною державною адміністрацією у листопаді 2007 року.
Із 2014 року по нині підприємство не платило сільраді за оренду цієї ділянки, відтак місцевий бюджет недоотримав значних коштів і на захист інтересів держави стала прокуратура.
У суді прокурори домоглися сплати заборгованості, розірвання договору оренди та повернення земельної ділянки у власність громади.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити