image
 |  0 26 Березня 2018 | 12:42

Голова Волинської ОДА привіз із собою нових радників

Сьогодні, 26 березня 2018 року, під час оперативної наради голова Волинської облдержадміністрації Олександр Савченко представив своїх нових радників.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
Зокрема, радником з кадрових та юридичних питань став Петро Столяр, який, за словами нового очільника ОДА, є професіоналом у сфері визначення ефективності управлінської системи. Разом із тим, голова ОДА відзначив, що зміни у структурі облдержадміністрації будуть, адже кожен будує її «під себе».
Окрім того, на прохання Олександра Савченка, Олександр Закузенний звільнився з посади заступника директора з питань економічної безпеки «Житомирводоканалу». І відтепер працюватиме радником голови Волинської облдержадміністрації.
Натомість питаннями будівництва займатиметься Валерій Криворог.
"Він мій радник по будівництву будь-якому – дорожньому капітальному, поточному. Дуже довго працював в Києві. Зараз звільнився з посади заступника мера міста Фастів, за що я йому вдячний", – додав Олександр Савченко.
Водночас чинні заступники голови – Світлана Мишковець та Сергій Кошарук – поки що продовжать працювати на посадах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити