image
 |  4 27 Березня 2018 | 14:16

Сьогодні вшановують пам'ять Героя Небесної сотні Василя Мойсея

Сьогодні, 27 березня, народився Герой Небесної cотні, свободівець Василь Мойсей.
У вівторок, у 26-ий день народження Героя Небесної сотні Василя Мойсея, родичі, друзі та побратими з ВО «Свобода» зібралися для вшанування пам’яті одного з волинських майданівців, який під час буремних подій Революції Гідності, у лютому 2014 року, поклав своє молоде життя за вільне майбутнє Української держави.
Серед присутніх - голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів, голови Луцької міської та Ківерцівської районної свободівських організацій Микола Федік і Анатолій Пушкін, голова ВМГО "Сокіл-Волинь" Максим Новицький, депутати місцевих рад, інші побратими, просто небайдужі лучани, яким дорога пам'ять про Героя.
Брат Василя Майсея отець Роман разом із усіма присутніми прочитали молитву за загиблим майданівцем та поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної Сотні.
«Сьогодні свої дії маємо звіряти з ідеями, які виборювали на барикадах учасники Революції Гідності. Адже серед них - і Герої Небесної сотні, які пожертвували найціннішим, своїм життям. Серед них - і наш побратим Василь Мойсей. І весь час задаватися питанням: чи все ми робимо правильно?», - наголосив на могилі Василя Мойсея перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.











 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити