image
 |  5 27 Березня 2018 | 15:46

У центрі Луцька проводили навчання з порятунку при пожежі (ФОТО)

В управлінні статистики Волинської області відбулося тактичне навчання на випадок пожежі. Його провели 26 березня співробітники служби України з надзвичайних ситуацій.
На вул. Шопена, 12 за легендою – пожежа в головному управлінні статистики, загоряння на 8 поверсі, – повідомляє «Волинська правда».
На місце події оперативно прибули рятувальники та швидка допомога, які загасили пожежу та визволили з «вогняного полону» постраждалого працівника.
Після навчання рятувальники розповіли правила поведінки під час надзвичайних ситуацій, також провели практичний урок користування вогнегасником.
«Телефонуйте на номери 101, 102 інших служб оперативного реагування, і не проблема, якщо при випадку загоряння ви наберете телефон поліції, а не пожежників – про надзвичайну ситуацію оперативно повідомлять відповідну службу», – радив начальник оперативно-технічного центру УДСНС України у Волинській області Віталій Малій.
 

 


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити