image
 |  4 27 Березня 2018 | 14:39

У громаді на Іваничівщині створили «Комунальне господарство»

У Литовезькій ОТГ Іваничівського району створили «Комунальне господарство Литовезької сільської ради».
Таке рішення ухвалили під час останньої позачергової сесії, - інформує власкор "ВолиньUA".
Також  обранці громади вирішили передати відповідне майно з балансу сільської ради на баланс КП. Депутати затвердили Статут із відповідними поправками, окреслили коло обов’язків цього підприємства.
Напередодні, у своєму звіті за виконану роботу в 2017 році, голова громади Іван Іванчук повідомив, що левову частину надходжень – 1 845 000 грн. інфраструктурної субвенції було виділено на закупівлю техніки та обладнання для Комунального господарства. Це, зокрема, два нових трактори, два відвали для прогортання снігу, ножі для грейдерування дороги. А також -фронтальний навантажувач, яким можна навантажувати пісок, щебінь. Наявна ротаційна косарка для обкошування трави, придбали електрозварювальний апарат і ручні бензокоси, три бензопили.
Окрім того – закупили лінію для виготовлення брикетів - подрібнювач, сушарку і спеціальний прес. У громаді зможуть виготовляти брикети і надавати послуги, адже сьогодні багато людей перейшли на альтернативні види палива через високу ціну на газ.
На наступній сесії планують затвердити штат працівників "Комунального господарства".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити