image
 |  2 29 Березня 2018 | 17:10

Пограбування по-голлівудськи: чоловік сховався у посилці «Нової пошти» та пограбував інші відправлення


У Дніпрі зловмисник заліз у дерев’яний ящик-посилку та пограбував інші відправлення під час доставки компанією «Нова пошта». Винахідливого злочинця викрили у Харкові, куди він прибув разом із вантажем, йдеться у вироку суду, який визнав його винним у крадіжці.
Про це пише Zahid.net.
Зазначається, що торік 22 грудня чоловік змайстрував дерев’яний ящик, у який згодом сховався, та попросив свого знайомого надіслати його «Новою поштою» як відправлення за маршрутом Дніпро-Харків.
Вже в дорозі, у вантажівці з іншими посилками злочинець відкрив ящик, в якому перебував, та за допомогою канцелярського ножа відкрив кілька пакунків з побутовою технікою. Здобиччю зловмисника стали: ноутбук, годинник Apple і мобільний телефон Xiaomi. Після цього він повернувся у свій ящик.
У Харкові в пункті призначення вранці наступного дня його виявили працівники компанії.
Як згодом визначили правоохоронці, чоловік поцупив товарів на 13 тис. грн.
Грабіжникові вироком суду було призначено показання – три роки позбавлення волі, однак він звільнив від відбування покарання з іспитовим строком у 2 роки, скільки мав позитивну характеристику від колег та сусідів, а також мав на утримуванні малолітню доньку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити