image
 |  0 29 Березня 2018 | 10:34

«У Фейсбуці сидить той, хто не має роботи», - голова Волинської ОДА

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко зізнався, що створити його сторінку у Фейсбуці йому допомогли його помічники, а заодно запевнив, що часто нею не користуватиметься.
Про це він розповів в інтерв’ю "12 каналу" із посиланням на "Волинь24".
«Створили сторінку мої помічники. Бо я не айтішнік, більше довіряю паперу. Я сказав всіх добавити в коло знайомих», - пояснив посадовець.

«Хтось вважає таких користувачів друзями. Я ж ціну дружби знаю. Але Фейсбук може бути великою допомогою. Не вірю, що особисто часто писатиму щось у Фейсбуці, полемізуватиму з людьми», - зауважив Олександр Савченко.

Також він обурився, що на його оперативній нараді були працівники ОДА, які сиділи у соцмережах.
«Я особисто не бачив на нараді, бо дивився на задні ряди, щоб побачити реакцію. Але вже коли побачив по телебаченню, виявилось, що один, якому я вже робив зауваження, сидів у Фейсбуці», - розповів губернатор.

«Я можу помилятись, але думаю, що Фейсбук може використовувати той, в кого немає роботи, або той, хто не спить. А мені потрібні системні речі», - підсумував чиновник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити