image
 |  2 29 Березня 2018 | 13:27

У Луцьку біля міськради наркомани облаштували притон (ВІДЕО)

У центрі Луцька біля будівлі міськради наркомани і безхатченки влаштували притон в занедбаному будинку.
Місцеві жителі не можуть дати ради такому сусідству: пляшки з під алкоголю та шприци попід будинками збирають щодня. Міська рада немає права знести будинок чи хоча б просто навести там лад - адже це приватна власність, йдеться у сюжеті ТРК Аверс, передає ІА Волинські новини.
Раніше в цьому будинку в центрі Луцька проживало чотири сім'ї. Тепер це прихисток для наркоманів та безпритульних. Тут ні вікон, ні дверей, дах провалився.
Всередині пляшки з під алкоголю, шприци, трупи тварин та всякого роду мотлох. В одній з нібито кімнат - порвані матраци, на яких, очевидно, ночують безпритульні.
І все це за кількасот метрів від міської ради та в центрі міста. Ті, хто живуть поруч не взахваті від такого сусідства.
Пані Оля розповідає, будинок стоїть пусткою вже більше десяти років.
Будинок та земля під ним в приватній власноті. Нинішній власник викупив помешкання у сімей, які тут жили. Потім приватизував земельну ділянку. Через невідомі причини він поїхав жити до Києва, а цю "красу" виставив на продаж, однак через захмарну ціну ніхто її не купує. Це підтверджують в агенстві нерухомусті, яке свого часу займалося продажем ділянки.
В департаменті ЖКГ кажуть -це не єдиний будинок, який потерпає від занедбаності в Луцьку. Однак розводять руками будинок на Хмельницького - це приватна власність і вони не мають права приймати будь-які дії. Єдине що можуть зробити це накласти штраф на власника - за порушення правил ведення благоустрою.
Біля самого будинку ЖКГ прибирають, але помешкання зачіпати не мають права.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити