image
 |  2 30 Березня 2018 | 15:53

«Пустовіта давно пора викликати на коврик і виключати з лав політичної сили», - соцмережі

Григорій Пустовіт майже постійно перебуває в центрі скандалів та обговорень та його дії впливають на репутацію політичної сили "Батьківщина".
Таку думку висловив користувач в соціальній мережі Фейсбук Іван Федеоров.
"Пустовітизм як місцевий луцький феномен, може, колись ще стане об'єктом досліджень політологів та експертів. Персонаж незрозумілого на даний момент політичного забарвлення волею випадку ось уже 9 місяців керує Луцьком. Такі як він можуть без виборів опинитися на вершині міста лише в наших фальшивих і корумпованих реаліях політичного безумства. Політичний шлях і методи роботи Григорія Пустовіта, його манера поведінки під час сесій, його неприховане бажання догодити правлячій більшості у міській раді, цинізм та нестримне прагнення влади яскраво відображає ціннісні установки цього розбалуваного пестуна УКРОПу.

Коли він своїм скрипучим надтріснутим голосом пропихає чергове скандальне рішення через сесію міської ради, в голову приходить думка: а чи знає про деструктивну діяльність Григорія Олександровича його політичний лідер Юлія Тимошенко? Чи відомо керманичу "Батьківщини" про те, що її вихованець і один з лідерів партійної організації став інструментом для здійснення різноманітних сумнівних схем? Невже Юлія Тимошенко зовсім не дбає про репутацію своєї партії? Пригадую як раніше вона без докорів сумління одним розчерком пера вигнала з лав "Батьківщини" Сергія Григоренка тільки за те, що той наважився провести екскурс в історичне минуле. А тут Григорій Пустовіт майже постійно перебуває в центрі скандалів, значна частина громади вважає, що він разом з більшістю дерибанить міську землю. Місто втрачає десятки мільйонів гривень, а Юлія Тимошенко нічого не бачить. А між тим репутація її партії в місті під великим ударом. Пустовіта давно пора викликати на коврик і виключати з лав політичної сили, якщо "Батьківщина" дійсно щиро виступає проти земельних схем. Бо в душу все частіше закрадаються підлі підозри щодо того, що ця партія дурить виборців, а її лідер підтримує методи роботи Пустовіта.
P.S. Нехай із запізненням, але передаю весняні, хоч і не дуже теплі, вітання з днем народження Григорію Олександровичу", - повідомляє користувач Іван.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити