image
 |  4 1 Квітня 2018 | 15:39

«Волинь» програла «Сумам» - 0:1

Те, що ціна поразки у «битві за шість очок» буде дуже високою, стало зрозумілим уже з дебюту гри.
Про це 01 квітня 2018 року повідомляє офіційний сайт ФК «Волинь».
Обидві команди діяли з оглядкою на захист, внаслідок чого перший тайм минув майже без гольових моментів. Найкращий момент у «Сум» стався на 34-й хвилині, коли Вадим Яворський з меж штрафного майданчика пробивав після флангового прострілу – Віталій Неділько впевнено накрив м’яч на лінії власної рамки. У відповідь підопічні Віктора Богатиря організували декілька своїх атак. Під час однієї з них наші футболісти протиснули правий фланг захисту суперників, однак на завершальній фазі удар з меж карної зони у Євгена Зарічнюка вийшов неточним.
Другий тайм активніше розпочали саме гравці «Волині», однак не зовсім логічним чином пропустили м’яч у власні ворота. Ілля Коваленко виконав подачу зі штрафного, а Іраклій Циколія її замкнув – 0:1.
Після забитого м’яча сумчани грали ще обережніше, тож шансів для забитого гола нашим гравцям вони залишили не так багато. Усі спроби дальніх ударів прилітали до рук голкіпера «Сум», а після удару з лінії штрафного майданчика у компенсований арбітром час від Андрія Яковлєва «кулястий» пролетів над поперечиною.
До кінця гри Віталій Неділько встиг заробити пряму червону картку, зігравши руками за дозволеними межами, а фінальний свисток арбітра зафіксував мінімальну поразку «Волині».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити