image
 |  0 2 Квітня 2018 | 18:12

Італійська нагорода Петрарки – у Василя Слапчука

За поданням президента Міжнародної літературно-мистецької Академії України, письменника та перекладача Сергія Дзюби, цьогорічну нагороду – почесну міжнародну медаль Франческо Петрарки (Італія) отримав відомий поет Василь Слапчук.
Про це повідомляє сайт «Буквоїд».
Також нагороди отримали Олег Гончаренко (Україна), Галимкаір Мутанов (Казахстан) і Анатолій Аврутін (Білорусь) – за визначну творчу діяльність.
А ректор Казахського національного університету імені аль-Фарабі, віце-президент Національної Академії наук Казахстану, президент НАН вищої школи Республіки Казахстан, академік Галимкаір Мутанов відзначений і за подвижницьку наукову та педагогічну діяльність.
Талановиті поети з України, Казахстану та Білорусі стали переможцями Міжнародного літературно-мистецького фестивалю (Італія – Німеччина – Україна).
Яскраві поетичні фестивалі проводяться там щороку, а відтепер організатор чудового дійства – Міжнародна Академія «ЛIК» (Німеччина), яка об’єднує діячів літератури, мистецтв та комунікацій із різних держав світу. Її очолює поет, прозаїк і мистецтвознавець Олена Ананьєва. Академія швидко розвивається, адже до неї увійшли знані письменники та науковці.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити